Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Goodbye '2012' , Hello 2013 ^^
Istambul Aku Datang ^^
♔ My Birthday , Bibimbap ~ ♔
♔ 하지마 ,하지마 ♔
♔ HpHHH , MnYamPah AQ ! ♔
♔ My B2uty ♔
♔ Hoho ♔
♔ -,- ♔
♔ TQ ~ ♔
sELamat HrI IbU ~


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


HAHA , melatah ?! New friends :DD
Thursday, 17 January 2013 @ 04:29 | comment (0)

17/1/2013 | Khamis | Malam ~


Assalamualaikum ~ haha 2nd post ! xD
harini best ~ boleh la . Izzah dah 3 hari x datang , harini
baru nak datang . die ckp die sakit . ye lah2 sakit sangat .
kene rehat dgn Natazzah , dulu dgn 
Natazzah x rapat pon , sekarang rapat ~
ade 2 scence kat sekolah tadi , sebelum rehat diorang ..
diorang ? x de lah diorang satu kelas . sesetengah org 
marah2 pulak -.- org tanye je . nak tnye science
untuk Izzah sbb Izzah x datang . Itu pon nak marah ke ?
ye la buku dah hantar , tpi ade jugak yg ingat kn ? 
kalau x buat lagi ckp je la , x yah nak
marah2 org -.- kesian tau x ?! xD
okay2 , lepas rehat diorang baik pulak . mentang2
cikgu x datang , cikgu relief pon x masuk .
lupe agaknye . mule la , si Megat tu xD .
okay kite start ciritenye . First2 , Megat die usik @ 
terkejutkan Izzah pastu Izzah tekejut la , die 
terkejut beruk dan TER-melatah . TER , bukan
sengaje . so , me dgn Megat gelak lah ,
sbb suke pulak dgn org melatah ni xD . gelak .
kekekeke . Izzah pon ckp 
" Dah lah , jgn terkejutkan org ! "
Megat gelak lagi , kekekekekekekekeke .
so , aku pon ckp
" Izzah , kunci lah . Jgn melatah lagi "
"Nak kunci mcm mane lagi ? "
haha , Izzah-Izzah Pastu ckp la dgn Megat , yg
Natazzah melatah jugak . Jadi , nak dijadikan cerite ,
Megat die terkejutkn Natazzah . Apelagi ,
die melatah la xD . so , tuan yg bagi report ni pon gelak . Join
dgn Megat sekali xD . Megat , die tinggalkan 
meja Natazzah . haha . Natazzah pon marah .
" MEGAT SHAFIQ ! "
die menjerit name Megat . hahaha , baru permulaan .
Pastu kwn Megat / bestfriend kot , die join . nme die 
Aizat . diorang berdua tu pon kacau la Izzah , Natazzah
& Aida . haha , Aida pon melatah sebenarnye .
mase Aizat nak bagi Natazzah melatah , Aida pon melatah sekali
haha , lawak kan ? . org nak terkejutkan org lain , org sebelah die pulak yg melatah .
haha , pastu Megat nak test org yg duduk sebelah Izzah .
Tuan punye Blog ni la xD , sape lagi .
Die ketuk meje tu kuat2 . Elok2 tngah bace novel , die pulak yg kacau .
lepas die ketuk tu , me pndang la die and ckp
" Wei , aku x melatah ye . "
" x melatah ek ? nape kau x melatah ? "
ape bende soalan la die tnye tu . soalan terlalu bodoh .
boleh pulak tnye kenape x boleh melatah ? xD .
Ayat2 ~ . pastu me pon ckp
"Dah aku dilahirkan x melatah nak buat mcm mane ? "
kadang2 tak ape2 tah die tu xD
haha . ___ .
sambil mempertekejutkan org , Aizat die main
'Food Fight" dgn mengunakan kacang . haha .
dah la smpai situ je cerite die .
tahun ni  , saye bukan sombong tapi , kurang bercakap .
 kalau benda2 penting je , barulah ckp dgn org lain
kalau x , ckp dgn org yg rapat je .
tahun ni jugak , mcm best je kelas cekal .
haha . kwn2 new list 2013 :-

1. Natazzah
2. Izzah
3. Aida
                                               4 . Megat (kot , tapi ckp jugak dgn die )
5. Amilina (kot)
6. Daniel (x tau la)
7. Najwa
8. Amanie
9. Irdina
10 . Balqish

tu je kot , yg lain2 masih nak rapatkan diri lagi .
haha , sorry lah korang . kalau ade yg anggap
aku ni sombong , aku bukan sombong tpi ,aku ni bukan jenis
yang suke bercakap . tahu2 je buat hal sendiri .
ramai org ckp aku ni kaye , sbb tnggok kerete aku -.-
tu je ke ?
ye la diorang tnggok kerete aku ni mcm x pernah tnggk kerete
kerete aku ni kerete Camry. alah kalau x tau , 
mase Zizan menang dekat Super Spontan tu . itu lah keretenyer .
itu je pon
 ahhhh ~ best pulak . hmm , Esok ade...
oh ~ kene duduk smpai cram kaki . dah la duduk atas lantai -.-
cube bagi kerusi . kan best .
Esok , duduk kat perhimpunan smpai rehat . lame tuh ~
sakit kaki ni -.-
dah la . harap2 esok mcm hari ni . Bye2 .
Assalamualaikum

-XOXO Syra-