Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Melatah 2 xD . ade lagi ~
HAHA , melatah ?! New friends :DD
Goodbye '2012' , Hello 2013 ^^
Istambul Aku Datang ^^
♔ My Birthday , Bibimbap ~ ♔
♔ 하지마 ,하지마 ♔
♔ HpHHH , MnYamPah AQ ! ♔
♔ My B2uty ♔
♔ Hoho ♔
♔ -,- ♔


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Talk that ~
Saturday, 2 February 2013 @ 07:35 | comment (0)

29/1/2013 | Selasa | Midnight



Assalamualaikum , Harini pulak nak cerite ~
hari tuh , mase hari jumaat . ade persaraan cikgu Aziz 
(Penolong kanan HEM) . Best giler xD best gile pulak tu xD
okay2 , best sangat2 .
kembali ke arena 60-an xD
ape2 je lah , yang penting best giler , buat persembahan lah
ape lah , ade2 je yg cikgu nak ,
tapi yg x bestnye ,
kene duduk kat lantai yg x berape bersih tu
bkn 1 jam , tapi 4 jam .
Perghhh . Cramp terus kaki ni .
mase bangun dari tempat duduk tu , Pergh . sakit gile la lutut
ni , nak jalan pon x seimbang . goyang sane <.<
goyang sini >.>
dah la bahu baru sihat . haha . bahu ni Lenguh + Sakit .
smpai nak amgkat tnggan pon x larat .
nk dijadi kn cerita ,
perempuan kene buat Sit-up & Push-up
yg push-up tu buat slow2
yg sit-up tu , TER-buat laju
sbb nk smpai sepuluh kn,
org lain sume 10 ,
org ni je yg over pulak , dpt 15
ni sume salah Izzah , die ckp
"Dah ke cikgu ? "
mse die ckp tu dah smpai 10 kali dah
pastu cikgu pon ckp
"Blom lagi , ade lagi seminit je lagi"
pastu , die pon ckp dgn org ni
 tuan punyer blog laa ~
"Cepat2 ! buat lagi !"
tanpa membuang mase eden , buat lah
dapat 15 . mase balik , bile angkat tnggan
hah , rasekan . sakit gilerrrr ~
Miaww , Miaww , Miaww
huh , sakit nyoo ~
hmm , dah la smpai sini saje .

Assalamualaikum ~

Xoxo Syra