Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Talk that ~
Melatah 2 xD . ade lagi ~
HAHA , melatah ?! New friends :DD
Goodbye '2012' , Hello 2013 ^^
Istambul Aku Datang ^^
♔ My Birthday , Bibimbap ~ ♔
♔ 하지마 ,하지마 ♔
♔ HpHHH , MnYamPah AQ ! ♔
♔ My B2uty ♔
♔ Hoho ♔


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Awww ~ So sweet :3
Sunday, 24 February 2013 @ 09:03 | comment (0)

22/2/2013 | Jumaat | Baru balik dari sekolah ~


Assalamualaikum ~ ape khabar korang ?
ha ? sis ? bro ?
baik ? org disini biak belaka , ngee ~
sorry la x update cerita , sebenarnya banyak cerita yg org disini
nak cerita , tapii ... x de mase . ya la kan org study , kene fokus la kat
sekolah . so , tadi kat sekolah .. best , tapi ade jugak yg
x bestnyer keje rumah banyak sngat .
pastu , nasib baik mood nak dtg awal , sbb nak jumpa
Natazzah & Kecik . haha . Kecik tu adik angakat .
name dia Megat Syazrin Helmi , status Relation of course .
ckp pasal Megat2 ni , sebenarnya Kecik tu adik 
Syafiq , ala , Megat yg selalu cerita tu
Megat Syafiq Hazry . dia la .
Kecik tu adik angkat , Couple dgn 
Bestfriend tuan punye blog ni .
lawak kan ? 
haha , kiteorang datang awal . tapi budak tu dtg lambat
org dah la tunggu die , haishh .
buat penat nak tunggu .
Tapi kan , mase balik . 
Natazzah & org ni balik same2 .
faham2 je la sape kan org tu . kalau x tau , tuan punyer blog ni la ,
kiteorang tunggu kejap dekat luar kelas kiteorang ,
sebab Kecik dua hari lepas , rabu & kahmis die
balik same2 dgn kite orang . mase balik diorang buat drama swasta 
yg sweet punyer pulak , xD
mase hari rabu , nak balik dah ni . die ckp bye dkt
Natazzah , sambil usap lembut kepala die .
alahh , mcm drama korea ~ ngeee ~~
kalau tngok , serious , sweet giler .
diorang seronok , tapi diorang jln mcm tu je la .
x de la ckp2 . mase Kecik usap kepala Natazzah kejap 
sebalum balik , Natazzah die blushingg ~
diorang suke buat tu , abis tu akak angkat die ni , tngok mcm tugu negara,
redha je la ~ kan ?
itu hari rabu , hari khamis pulak .
dompet Natazzah tertinggal , disebab kan 
owner berpakat dgn Izzah nak sorokkan dompet die ,
pastu boleh pulak die lupa . mase balik baru ingat .
owner ni , kesian , jadi kuli . kene cari dompet die kat 
bawah meja Izzah . Pastu , dah ambik dompet die , 
owner puasing la belakang , nampak Kecik
tah bile budak tu masuk pon x perasan .
tibe2 die serbu Natazzah , ape lagi
melatah la minah tu xD
kiteorang dah keluar kelas , jalan same2 la .
pastu ade pulak org yg tidah di undang pulak datang
Kecik jalan slow sikit , sebab ade Okta . 
tah la nape diorang panggil die nme tu .
minah tu pon jalan dgn Kecik ,
Pastu , boleh pulak , Girlfriend Kecik
ade kat depan die ni . sebelah owner la .
boleh pulak die peluk Kecik . mmg nak kene la perempuan tu .
pastu , bile Natazzah nmpak . die terus tarik tngan org kat sebelah die ni .
jalan laju , Okta dah la dpt Megat Syafiq . Pastu , nak
adik die yg sudah berpunya pulak -.-
tamak kan ?
Natazzah ckp die mogok..hehe.. x la ,
khamis mlm jumaat tu die x angkat call ,
nasib baik x call die mlm tu . kalau x , buat habis bill rumah je xD
Kecik call die berkali2 , msg banyak2 . tapi Natazzah x angkat call die , dah x balas msg die
hmm , sukati lah
org lain pon ade yg call die , msg die . tapi die
buat perkara yg same x angkat call & x balas msg org lain
selain daripada Kecik ,
back to the story...
mase hari ni pulak , kiteorang dtg awal .
tapi budak tu dtg lambat ,
dtng awal pon sbb nak buat kerja rumah yg x siap lagi
mase senior2 sesi pagi keluar , kiteorang terus masuk class
buat kerja sekolah la , nak buat ape lagi .
kat dlm kelas bukan main lagi Natazzah , die ckp
"Where are you Kecik ? My baby , My Darling"
amboii , nmpak x ? bkn main lagi die ni ,
mase nak masuk class , kiteorang pergi balik kat tapak perhimpunan
pastu dah duduk , Kecik datang .
die pon senyum kat kiteorang ,
ape lagi suke lah minah tu , sape lagi kalau bukan
Natazzah .
lepas dah habis class , kiteorang nak balik la .
kiteorang tunggu jap kat luar class kiteorang , mcm kau atas tu la .
sajeje nak tulis balik , boleh pulak mcm tu ?
pastu , kiteorang pon jalan .
mase jalan tengok kat belakag kejap ,
pastu jalan balik .
tibe2 rase ade aura kat belakang .
owner pon pusing la belakang .
tibe2 nmpakk.....
KECIK !
haha , tepat2 . sebelah die , abang die lah
sape lagi kalau bukan Megat Syafiq Hazry .
die nak bagi tau kat Kecik yg Natazzah
kene denda , mase sejarah kot
pastu , Natazzah ckp x payah bagitau .
pastu , akak angkat die nak bagi tau pasal hari tu ,
pastu , owner pon ckp la 
"Bagitau ek ? kite bagitau tau ?"
"Jangan la , jgnla bagi tau"
merayu2 kot Natazzah ckp
pastu , Kecik tolak kepala Natazzah ketepi ,
slow je die buat , bkn kasar2
"Cakap je la , apedie"
"Aida ckp yg Kecik nak clash dgn Natazzah..
pastu Natazzah ckp 'Aku x akan lepaskan die"
chewahhh ~ , nampak x permainan die
hewhewhew , ape lagi senyum lebar lagi la budak tu .
Natazzah pulak blushing ~
hehehe . tu je nak cerita .
diatas permintaan Natazzah , owner ni akan tunaikan
sebenarnya Megat Syafiq Hazry , memakai XXX
yg berwarna Hijau , XXX tu , boxer .
bkn ape , die yg bagi tau . pastu tunjuk sikit dekat Izzah .
Sape suruh bagi tau kiteorang kn ?
kan dah kena ~
ingat org x berani ke nak bagi tau ? ha ?
hehe , jgn fikir bukan2 tau . 
ni pun Natazzah yg suruh , mule2 sajeje x nk bagi tau
tapi org tu cari masalah , sebar ke la kan .
jgn fikir yg bkn2 tau ?
k la , Assalamualaikum
bye nee ~

-Xoxo Syra-