Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Dreamm ~
Awww ~ So sweet :3
Talk that ~
Melatah 2 xD . ade lagi ~
HAHA , melatah ?! New friends :DD
Goodbye '2012' , Hello 2013 ^^
Istambul Aku Datang ^^
♔ My Birthday , Bibimbap ~ ♔
♔ 하지마 ,하지마 ♔
♔ HpHHH , MnYamPah AQ ! ♔


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Cooking ~
Friday, 26 April 2013 @ 10:51 | comment (0)



Assalamualaikumm ~
Gwiyomi (◦ω◦)
hehehe . org disini suke giler buat gwiyomi .
sejak tahun lepas .
hehehehehehehehehehe ~
bukan nak cite pasal tu sebenarnya .
harini , mase KH ERT kiteorang masak ~(˘▾˘)~
kiteorang hidang , Nasi goreng cina & Tembikai laici
hehehehehe . shedapp ~ tapi hangit sikit .
kekeke , salah kan org tukang masak ><
Syra buat air , kemas2 . tu je . (⌒-⌒ )v
Tazzah & Aida gilir2 tolong kiteorang .
Izzah pulak memasak . hehehehehehe .
mase tngah makan nasi goreng tu , budak laki
tngok je kiteorang makan . 
tngok dari luar la .
aida boleh pulak cakap
" Ape tengok2 ?! nak sikit ? nah la . oh lupe pulak , ni untuk
kiteorang "
hehehehe . amende tah Aida ni 
pastu cikgu ckp la
" Dahh , makan mane boleh cakap .. ! "
terkenaaa ~
best la masak tadi , kalau diikutkan .
itu first time masak . yup , Syra x reti masak .
serious ...  •_•
hehehehe ...
I think someone have new .
rase la , 4 bulan ni .
org tuu lain macam je , kang ckpp , Touching pulakk -.-
ish3 , tngok la . nnti , tengah mushkil ni .
kalau 'have a new' bagi tau la ,
Syra boleh congrats kan ヾ(^∇^)
serious , syra x akan marah .
just tell me ~
nnti Syra bocorkan rahsia ni ye ?
eh2 ... x nak la ..
rase x penting pon nak bagi tau .
dlm banyak2 kawan , hanya 5 orang je
Syra bagi tau .
yg tau ni Izzah , Ami , Aida , Tazzah
lagi sorang ni tau sebab Aida bagi tau die -.-
tak gune punya Aida , habis rahsia tu die bagi tau kat ...
Megat -.-
yupp .. sorang lagi Megat ...
huh .. diorang pon ckp 
" Wei ana , hati-hati "
diorang ni , suke sangat buat orang susah hati -.-
huh .
soooo ~
kalau awak bace post ni , sila la bagi tau
yg saya mention kat atas tu . ye ? \(◦'⌣'◦)/
my mention is " IF you have new "
jgn call pastu marah2 pulak .
tu buat org sakit hati je -.-
selain diorang ckp 'Hati-hati'
tu , ade lagi seorang insan yg ckp mcm tu
insan tu ialah my cousin Iz .
thanks to everyone , yg dah nasihat kan 
org yg sangat blur disekolah ni , selalu .
kalau bagi alasan x dek kreadit , mmg x logik , okayy ??
soo , jgn bagi alasan tu .

" That Winter The Typhoo Blow "
↗ Ep running man yg baru tngok tadi xD
itu menganti kan drama yg Syra suke
" That Winter The Wind Blow "
kalau korang tengok , sedih gile cite ni T.T
lagi pon nak habis dah . lagi beberape episode je lagi ^^
cite ni no.1 dlm carta 'Top 3 Drama'
antara MBC , SBS & KBS .
hehehehe , confirm la cite ni kat SBS 
teringin nak tngok chanel MBC .
dah laa , sampai sini je ceritanya ~
ni pon ade 3 kisah dlm satu postt .
Triple Post .
k la , Assalamualaikum ~ ヽ(^o^)ノ

- Xoxo Syra -