Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Cooking ~
Dreamm ~
Awww ~ So sweet :3
Talk that ~
Melatah 2 xD . ade lagi ~
HAHA , melatah ?! New friends :DD
Goodbye '2012' , Hello 2013 ^^
Istambul Aku Datang ^^
♔ My Birthday , Bibimbap ~ ♔
♔ 하지마 ,하지마 ♔


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


A Werewolf Boy ^^
Saturday, 11 May 2013 @ 14:03 | comment (0)


Assalamualaikum ~
ape khabar-ii ? sihat ?
harini nak cite pasal satu Movie ni .
dah lame dah tunggu nak tngok Movie ni , 
padahal tahun lepas keluar movie ni .
Movie ni , main characters die sume Syra kenal
malahan , bias Syra jugak . Comel kn bias Syra ?
 hehehehe . bangga jap ^~^
Cerita die sedih giler , sadis sangat T-T
boleh sembab biji mata ni . nnti nak tngok lagi Movie ni .
Movie ni berkisah kan Main actor die ialah seorang
musang jadian . tapi kalau die jdi rasaksa musang tu ,
bile time die marah sangat2 je . mcm die x dpt nak kawal
dlm Movie ni , Main actor die x bnyak ckp . 
tapi inspirasi die , awuummm ~ 
Main actress die , ialah soeang manusia biasa yang baru pindah
kat satu rumah tuu . Main actress die comel gilerr .
sesuai dgn Main actor tuu . meyhh , tngok gamba Movie ni sikit ,
pluss tngok gmba bergerak.  


hehehe . atas ni la gamba-nya .
tapi bukan official . yg official punya gmba wallpaper cd tu .
lelaki yg comel kat gmba atas tu kan , die bias Syra jugak
hehehe . cute kan ? ^-^
lain kali lah post gmba bias atas tu , heheh . ngee ^U^
ader lagii , cite ni sweet sangat2 .
smpai mase dieorang terpaksa br'piash tu , Syra ngis2 .
nasib akak dah tidur . Movie ni best kalau tngok malam2 .
dpat felling sikit . hewhew . Movie ni susah nak cari kat Youtube .
bukan susah , mmg x dek pon -.-
but sekarang dah boleh tngok , hari hari pulak tuh `w`


ni time scene sedih . bile tngok scene ni , confirm nangiss T-T
sadis gilerrr , rase nak ulang sepuluh kali je .
berdasarkan jalan cerita Movie ni , Main actor die
sanggup buat ape2 untuk Main actress tu .
sadisnya scene ni >.<


yg atas ni pulak sama babak dgn gamba bergerak kat atas gamba ni .
Main actress TER-tampa Main actor .
pastu die terus mintak maaf T-T
ngeee ~ suke lah cite ni . Movie dah kire fav. Syra
hehehe . dah pagi dah ni . nak tidur la ,
walaupun x rase nak tidur lagii . 
k la . Assalamualaikum ~


(sebagai penutup sahaja . ngee . awumm ~ ^U^)