Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^
Cooking ~
Dreamm ~
Awww ~ So sweet :3
Talk that ~
Melatah 2 xD . ade lagi ~
HAHA , melatah ?! New friends :DD
Goodbye '2012' , Hello 2013 ^^
Istambul Aku Datang ^^


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Wanna meow with you . Can ah ? :3
Thursday, 20 June 2013 @ 09:07 | comment (0)


Assalamualaikum . Apa khabar ? sihat ? . Syra sihhat .
Alhamdulillah . but , pening kepala meyhh .
See that jajangmyeon of mine ?
Actually , not of mine . but , my cousin :3
jangan marah meyhh . gurau la girin .
*Girin , belong to my cousin's nickname *
Muahahaha . Boleh tak nak mintak permission ?
Mong Ace nak Kai ?
Muahahahaha . just kidding lahh .
Kalau girin bace , cornfirm die kalut seyhh >u<
Girin , meow meow ? Oh ! our meet and saparate action

* Bow * Saranghae ~
* Bow * Saranghae ~
* Bow * Saranghae ~
* Bow * Saranghae ~
* Bow * Saranghae ~

Five time isn't ? Soooo . Kaiiii !!! >u<
That smirk . oh myyy ~ xD
Hahaha . JK JK . Don't take serious girin .
Actually , smirk tu lah akan dihadiahkan kepada seseorang 
yang Syra & Girin palig benci buat kali pertama dalam keluarga .
Oh maa gerddd . I hate it ! Really !
Sape lagi kalau bukan Widowed tu . 
Tah la . rase mcm nk tikam org je ><
Huh ! Fed up betol -.-
Back to the topic . Oh ma gerddd . Kai . Kai .
Awesome right ? Just cool >u<
Okay2 . Shorry Girin . Girin-ahh mianhae .
Aku ....
Aku .....
Aku .....
Dah jatuh hati kat Kai . Oh maaaaa gerddd .
Hehehehe . Tak de lah .
Gurau je seyhh . Meow , Meow .
Seriously , Syra tak nak ingat balik pasal wedding tu -.-
menyakitkan hati je .
Geurae Wolf Naega Wolf . Awuuuuuuu ~
Hmmm .
Tadi kat sekolah , budak lelaki panggil Syra taiko -.-
What the Hell .
Syra dah cakap , jangan cari maut .
Tapi , diorang buat jugak .
Tahap kesabaran Syra bukannya tinggi sangat pun .
Kalau cari maut lagi , terpaksa lah .
Kena cekik diorang , baru boleh diam .
Huh . Out off the topic .
Haters KPOP ni kenape ye ?
Bash2 orang . Kutuk kpop -.-
Batak hot betul si pocong tu -.-
name Twitter die Pocong_____
Malas nak mention username twitter die .
Nnti ckp jual username die pulak .
Tak pasal2 nnti kene mention percuma :')
Kpop bagus dehh .
Nak tau kenape ? sebab kpop membuatkan anak dara
duduk rumah . Kpop jugak membuatkan
orang ade cita2 dengan impian yang tinggi .
Kpop jugak membolehkan kita berangan , untuk mendapat idea
dan bercakap sorang2 . Okay , last . Kpop jugak
boleh buat kita belajar bahasa asing . Contoh , Korea , Japan .
Bahasa Korea &  Jepun kan tak jauh beza :')
Haters kpop memang tak faham tentang perasaan kpoppers :')
Kalau nak kutuk pun , bagi lah fakta yang bagus ye ? :')
Sian abang2 yang kutuk kpop kan ?
Saya simpati dengan abang2 sekalian :')
Muehehehe . Kerja FanBoyMalaysia_ & MalaysiaFanBoy
bagus kerja abang2 sekalian .
Abang kan ? lagi tua kan ? hehehe :3
Huhu , shorry kalau bace post ni bosan .
Syra tengah luahkan geram ni >,<
Saja nak lepaskan geram .
Nadz pon buat hal jugak .
Lantokkk lahhhhh .
Kai
ohmagerdddddddd
Kai , Kai , kai , Kai .
Kim Jong In
muehehehehehehe
okay2 . gurau jeee .
Tau kan , tak de hati dgn kai .
dalam hati ni ade orang yang suka cheesecake je :3
seseorang . My d______
hehehe . tak nak mention . dah la , nak tidorrr .
ngantukk . Shorry kalau post ni bosan sikit :)
Anyway , Syra berterima kasih sebab korang , kakak2 ,
abang2 , and everyone sudi bace post ni :')
terharu sangat2 :')
Alright la . Good night ~
Sweet dreamm ~
Assalamualaikum ~