Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

The Bawang ~
Wanna meow with you . Can ah ? :3
Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^
Cooking ~
Dreamm ~
Awww ~ So sweet :3
Talk that ~
Melatah 2 xD . ade lagi ~
HAHA , melatah ?! New friends :DD


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
Thursday, 11 July 2013 @ 10:37 | comment (0)


Assalamualaikum ~
Apa khabar ?
cehh2 BM jap .
Hariniiiiiiii . rasa nak phone baruuuu .
I wanna new other phone , pleaseeee .
Syra nak phone sebijik/sejibik macam anime kat atas tu >.<
I don't care kalau brand lame . I want itt !!!!
phoneee , phoneeee , phoneee .
Syra dah cakap dengan Mama yang Syra
nak phone tu .
tapi , Mama cakap
" Itu brand lama lah adik , cormfirm tak jumpa lagi "
Huaaaaa ~ but , Syra tak nak mengaku kalah .
So , Syra cakap lah 
" Ma , kat The Mines ade kedai phone Motorola . Mesti ade punya "
huhu . alasannnn . nampak x ? >.<
lepas cakap macam tu , Mama terus diam dan meneruskan
perjalanan kami ke bank .
not 'bank' public kayy ? ni bank simpan duit .
Syra sebenarnya dah bosan la dengan phone touch ni .
walaupun Syra bosan , tapi Syra masih bersyukur .


Can I have one of themmm ? :'((((((
Syra nak phone ni sebab kecik , senang bawak , tak berat ,
and the design is suitable for high school student !!!
huhu . Japan masih guna phone jenis ni .
I begining jealous a lil bit .
hmm . phone sekarang ni berat , sederhana besar , it's suit for adult person .
Oh ma gerddddd .
and bila guna phone sekarang , Kudin mesti cakap
 " Fuyooo . Yelah , anak orang kaya kan ? Mesti lah dapat beli phone tu "
what the heckkk ???
and Aida suka main dengan phone Syra
die main subway suffers .
huhu . nanti bila diorang datang rumah Syra ,
cornfirm Aida orang yang first pegang phone Syra sekarang .
SIM . I want new SIM !
my old SIM have been diacttived !
alahhhhhhhh ~~~~~
 dah la kawan Syra tak dapat call , 
Syra pulak , tak dapat call diorang -.-
Nak mintak tolong boleh ??
kalau boleh , nak mintak tolong carikan kedai phone sony .
yang dekat dengan selangor and ada brand phone tu .
Pleasee ye ?
Tolong sangat2 .
kalau jumpa , pergi kat chatbox and tulis , kat mana kedai tu . ye ?
I want that phone very badlyyyyy ~
That's all .
Assalamualaikummmmm ~~~


# Kalau boleh beli phone tu , Syra nak letak keychain macam atas ni #