Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
The Bawang ~
Wanna meow with you . Can ah ? :3
Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^
Cooking ~
Dreamm ~
Awww ~ So sweet :3
Talk that ~
Melatah 2 xD . ade lagi ~


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


I can be Hurricane some times
Wednesday, 17 July 2013 @ 08:44 | comment (0)



Assalamualikummm ~
Muahahaha ! Their comeback MV !
huhu . Tapi , bukan tu yang nak dijadikan cerita .
tajuk lagu diorang sama dengan sifat Syra
tak caye ????
haha . Syra luar nampak baik KONON ! 
* letakkan tangan di atas bahu , mata pandang ke atas *
hehe . perasan jappppp :3
Syra tadi kat sekolah jadi hurricane jap .
sebab marahkan Megat & Nadz .
kalau Megat banyak kali dah marah dengan die .
but , Nadz 1st time .
huhu . nak tau ape yang Syra buat dengan diorang ?
Syra pegang kolar baju diorang .
alahhh . macam gangster selalu buat tuuu . 
huh ! tu la diorang , cari pasal lagi .
selain diorang , Helmi , Akmal pon dah kene
diorang tu memang ANNOYING GILERRR !!
ishhh ! redha je la !
but.... I think someone bagi Syra marah gilerr sekarang ni .
Syra memang marah gilerr dengan seseorang ni .
eeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii !
I think I need someone comfort right now .
orang yang Syra kenal , semuanya Syra comfort kan .
meaning of comfort tu macam , segala kesedihan , kegembiraan 
dan rahsia diorang diluahkan .
banyak lorhh rahsia kat kotak memori Syra ni .
Ishhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyone , please , Syra tak nak jadi hurricane dahh .
tolong jangan bagi Syra marah , sakit hati or anything bad .
I dislike it !
If I hate you , I will hate you forever and ever !
nak je cakap macam tu kat Megat & Nadz .
hari tu die dah kene tumbuk dah dengan Syra .
sebab kutuk Okta . 
Syra dengan Okta dah jadi kawan .
but , Megat dengan Okta dah break/clashh .
ha ~ haritu baru tau
yang Megat ni seorang lelaki yang wanita paling tak suka ,
iaitu seorang ' PLAYBOY '
kan ? ramai orang tak suka PLAYBOY .
aishh !
dah la . Syra nak menjerit kuat2 .
nak luah kan perasaan kat dalam bilik .
Assalamualaikum ~