Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Holla de' amigo , Im Back ^^
응답하라 1997
Skateboardingg ~
Flashback before Holiday Part 2
Flashback before Holiday Part 1
Happiness and ma new buddy :3
Assalamualaikum ~2nd post !huh . sekarang ni Syra...
I can be Hurricane some times
Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
The Bawang ~


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


I'm back after 2 freaking years.
Thursday, 1 September 2016 @ 03:42 | comment (0)


Hey guys. Okay, so literally I'm back but not fully back yet. Past this 2 years, a lot of things happened to me. Serious, tak tau nak mula dari mana. Tapi perkara yang lepas jangan dikenangkan ceh. Okay, firstly Syra nak mintak maaf sebab the old version of me teruk gila so, sorry much. And also, blog ni memang teruk gila lol okay then. Selama dua tahun ni, tak teringat langsung pasal blog. But when cikgu Syra cakap pasal blog, Syra terus teringat lol. Wait, awkward lah bila bahasakan diri Syra, sebab dah biasa orang panggil Ana. So, after this, Syra akan bahasakan diri sebagai Ana lol.

Zaman kegemilangan Ana semua dah berakhir sejak Ana masuk kelas lain dengan diorang semua. And of course, kalau korang kelas lain it's bit awkward nak tegur. Form 4 ana langsung tak tegur sebab ana malu gila. Yelah, selalunya masuk kelas terus tegur. Hubungan dengan Megat, Nadz, Ami dan semua dah mula rengang. Serious ana cakap, nak rapatkan balik. Tapi bila nak tegur, ya allah malunya. Idk lah. Izzah, tazzah, aida and syirah pun ana dah rengang sikit. Lepas pisah kelas dengan diorang banyak sangat benda yang berlaku. Rumor, kata belakang and macam macam lah. Tapi, as long as ana dapat kejar impian, semua tu dah tak penting.

So, yeah. I'm back. Ana akan try my best untuk update blog. Lol. Please wish me a big goodluck because ana tengah exam trial spm sekarang lol. I will ended it here, bye. Assalamualaikum.