Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Flashback before Holiday Part 1
Happiness and ma new buddy :3
Assalamualaikum ~2nd post !huh . sekarang ni Syra...
I can be Hurricane some times
Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
The Bawang ~
Wanna meow with you . Can ah ? :3
Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^
Cooking ~


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Flashback before Holiday Part 2
Friday, 23 August 2013 @ 09:20 | comment (0)


Assalamulaikum . Apa khabar ? 
Syra selsema sikit , walaupun korang tak tanye xD
lame tak update blog kan ? haha . Lol .
Lame sangat *tangan di bahu , mata pandang ke atas* xD
gamba kat atas tu menunjukkan ma bias tengah makan telur rebus .
Ahh . teringgin nyer nak makan telur rebuss .
uhhh ~ ohkay , back to the story .
Syra nak flashback balik sehari sebelum cuti .
Mase tu hari Khamis *Syra cuti cepat sehari dari diorang . kehkehkeh xD *
Mase tu Syra marah giler dengan Nadz .
Memang otak Syra pikir ' Aku nak bunuh die hidup2 '
mase pikir tu , Syra dah memang peggang gunting tajam .
gunting tu Tazzah yang punya .
Pastu . . . . .
Tak nak lahh >.<
bile ingat balik mase tu ' Woahh ~ Did I really that scary ? '
Reaction diorang bile Syra marah gile ( Tazzah , Izzah , Aida & Ami )
 macam terkejut gilerr . .
rasanya tu first time Syra marah macam tuhh .
Lul  . Dah2 .tak nak pikir dahh >.<
Ohh . Lupa nak cakap
" Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Dan Batin "
Dah raya dah kan ? Cepatnya ...
hehehe . Ohh . Masa hari Sabtu lepas ( 17 / 8 )
Aida datang rumah Syra
huhu . banyak benda kiteorang buat .
tapi , untung lah Aida . Dapat makan KFC ,
Mama & Papa Syra yang belanja xD
Pastu , ade Geng budak kecik datang raya rumah Syra .
tak banyak pun , 4 orang jerr  xD
Huhu . mase tu diorang nak balik dah
* Budak kecik makan sikit je , tapi duit raya ?? xD *
And then , Sofia ( Salah seorang dari budak tu )  cakap
" Kak Syra , kiteorang nak balik dahh "
pastu , Syra sampaikan pesanan kat Papa Syra
" Pa , diorang nak balik dah "
" Kejap ye , tunggu Cik Ila balik "
Huhu . nama panggilan Mama Syra ' Ila '  sebab dari Fadzilah .
huhu . BTS ~ mase tuhh Mama Syra pergi kedai runcit , beli barang dapur sikit .
Konfem Mama Syra malas nak pergi Speedmart kat Sunway xD
Syra pon , saje nak usik diorang , and cakap
" Kan dah cakap , tunggu lagi sejam "
and , guess what ?? They're laughing xD
Lul . macam tak pernah tengok orang gelak je die ni .
dah selang beberapa saat Aida yang duduk kat sebelah Syra pun bersuara
" Wei , aku rasa nak follow diorang beraya lah . Jom follow "
" Lul . kau ni KKR yep ?? "
' KKR ' tu kanak2 ribena .
alah , tau kan macam mane budak2 main or whut ever xD
* ^ Tak tau nak cakap macam mane xDDD *
tu ayat kiteorang kat sekolah .
huhu . pastu kiteorang beraya 2 rumah je .
yang paling lawak mase nak masuk rumah balik .
Syra & Aida nak masuk rumah , tapi pagar tutup .
dah la auto pulak tuhh >.<
pastu , penat lah Syra & Aida cari jalan nak masuk .
Syra pegi kat tempat surat , and then masukkan tanggan dalam tuhh .
pastu rasa macam ada benda ,
bile keluarkan benda tu , benda itu adalah kunci .
Mingong tak kiteorang ?? xD
penat2 cari jalan nak masuk , tiba2 kat dalam tu kuncinya -.-
Whut ever lahh xDD
So , kiteorang masuk dengan ketawa terbahak2 xD
Lul . begitu lah cerita nya .
bukan begitulah awan nano , yer xDD
ade orang cakap Syra ni suke buat orang gelak , betul kahh ??
huhu . Lul . kay lahh ,
sampai disini sahaja ceritanya , kalau Syra rajin ,
nanti Syra update lagi yer ??
Assalamualaikumm ~~