Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Flashback before Holiday Part 2
Flashback before Holiday Part 1
Happiness and ma new buddy :3
Assalamualaikum ~2nd post !huh . sekarang ni Syra...
I can be Hurricane some times
Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
The Bawang ~
Wanna meow with you . Can ah ? :3
Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Skateboardingg ~
Tuesday, 27 August 2013 @ 08:59 | comment (0)


Assalamualikumm ~
apa khabar ? sihat ?
harap semuanya sihatlahh .
huhu . Today , Syra nak cakap pasal skateboard .
actually , Syra suke giler dengan skateboard .
Syra macam lelaki ? huhu . AAK ?? xD
Haha . Syra nak naik skateboard , 
pastu boleh jalan2 kat kawasan rumah .
kan best macam tu .
dulu , Syra mintak basikal kat Mama Syra .
tapi , tak bagi2 sampai sekarang .
So , sekarang ni Syra mintak skateboard bulak .
tak dapat dua tayar , empat tayar ni pon jadi lah xD
Tadi kat Rumah Wan ( Nenek belah ayah )
Syra main skateboard . ^^ ^^
suke giler bile nampak skateboard kat Rumah Wan
bile Syra nampak skateboard , Syra terus cakap
" Wawww "
nasib baik Wan , Mama & Kakak Syra tak dek .
diorang pegi kenduri . Papa Syra jage adik jap .
bila Mama Syra balik , Mama pulak jage .
Adil kan ? hehe , BTS .
Papa Syra pelik . and then die cakap
" Nape dik ? "
huhu . walaupun ade Syra ade adik , but ,
  Family Syra tetap panggil Syra adik xD
BTS , lepas Papa Syra ckap macam tu ,
Syra keluar bawak sekali skateboard tuhh .
pastu tunjuk kat Papa and cakap
" Ta Dahhhh "
lawak kan ?? bawak keluar terus cakap tadah xD
lepas tunjuk tu , Syra bawak keluat and mula berlatih .
nasib baik tuan punya Skateboard tu tak de xD
lepas berlatih bersungguh-sungguh tu , akhirnya reti jugak naik macam mane .
I'm Beginner . Lol .
lepas berjam2 Syra berlatih , Syra hanya tahu naik je xD
tak reti lagi nak belok2 , angkat skate tuhh .
bila dah sekolah , Syra cerita dengan Buddyz Syra * just girl *
diorang gelakkan . ade ke patut gelakkan orang ni ?!!
pastu diorang tak caya Syra . serious , rasa marah .
tak banyak pon . ciput jeee ~
tengok lah nanti . Syra tunjukkan budak perempuan berbaju kurung main skateboard .
huhu . boleh hancuss dunia ni . tak feminin langsongg xD
sebenarnya Syra nak main skateboard sebab Syra jealous dengan budak ni


memang jaelouse gilaaarrr . bila tengok dia main skateboard , rasa macam
" Wahhh . pandai giler die mainn "
huh . So , sebab tu lah Syra minat dan suka dengan skateboard ni >.<
huh . whut evah lah .
ohh . Syra dah tekad 23 nov , Syra nak mintak sesuatu kat M_ _ _ tuhh .
Ni tekad giler lohh >.<
Sooooo. Goodbye .
Assalamualaikumm ~