Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Assalamualaikum ~2nd post !huh . sekarang ni Syra...
I can be Hurricane some times
Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
The Bawang ~
Wanna meow with you . Can ah ? :3
Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^
Cooking ~
Dreamm ~
Awww ~ So sweet :3


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Happiness and ma new buddy :3
Monday, 22 July 2013 @ 08:39 | comment (0)


Assalamualaikumm ~
apa khabar ?
hehehe . hari ni rase seronok je kat sekolah .
sebab , dah berbaik daengan Nadz !
haha . lepas 2 hari marahkan die dan tak tegur langsung
akhirnya harini Syra tegur die .
huhu . susah kot nak tegur die .
mase die masuk kelas die tak pandang langsung Syra . 
Syra nak ' hai ' pon susah .
cara yang Syra pakai ialah ....
JENG JENG JENGGGG
gelak2 dengan Izzah and Ami ,
then die pandang , Syra senyum sambil lambai tangan .
So , die pun senyumm :3
haha . sebenarnya ceritanya macam ni .
Haziq & Furqan tak datang .
so , Nadz duduk tempat Furqan .
depan kiteorang meja kosong la .
kiteorang tolak meja tu kat tepi ,
and then , meja kiteorang kedepan .
Izzah mengomel je .
die cakap tak nak depan .
Syra cakap la 
' Tak nak depan ? Meja kau duduk je situ '
Syra , Ami , and Izzah pun gelak2 lah .
but , mase tu Megat tak datang .
haha , tak kisahhh ~
haha . ohh hari tu lupe nak kenalkan Syra punye 
Buddyz' baru .
haha . selalu 4 orang je , sekarang dah 5 orang ~
let's mention balik 
Syra
Izzah
Aida
Natazzah
Ami
hahaha . Ami lah Buddyz' baru kiteorang ~
die dekatakan baru sebab baru kenal tahun ni .
Izzah & Natazzah kenal dari tahun lepas .
while Aida kenal dari darjah 5 .
huhu , lame kan ????
ma boy Buddyz' pulak
Megat
Nadz
haha . Diorang not available ~
huhu . shorry , walaupun diorang ade taste kat muke diorang tuuu ~
Megat couple dengan budak Ting.1
but , Nadz , Ami's .
huhu . sesuai kot diorang ~~~~~
sume Buddyz' Syra not available ~
shorry , tak dapat korang nak ngorat kan ??
Izzah , Irfan's .
Izzah punye sekolah tafiz . Bakal ustaz tuhh ~
Aida , AkAd's
tak leh nak mention !!!
but , orang ni pandai , pengawas seyhh ~
Natazzah , Abang pemotong ayam's
hahahahahah . tak dek lahh . abang pemotong ayam tu minat kat die .
so , kiteorang buli die . cakap 
' Abang pemotong ayam suke tazzah '
ape lagi ? die marah la :3
Megat pulak , Syra tak kenal perempuan tu .
tak tau lah diorang dah couple ke belum .
serious , Syra tak kenal .
Ami & Nadz ~
ehmmm ~
Nadz , Ami's
Ami , Nadz's
kiteorang panggil diorang ' MiMi's Couple '
hhaha . comel je tengok diorang .
dah la .
nak tidur awal sikit .
jangan lupa niat puase tau ?
Assalamualikumm ~