Hello !


Status : Semi-hiatus

Ask Me a Question

Mouthy Mouth

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Archives


  Recent posts:

Happiness and ma new buddy :3
Assalamualaikum ~2nd post !huh . sekarang ni Syra...
I can be Hurricane some times
Can I have a new other phone and SIM card ? :'((
The Bawang ~
Wanna meow with you . Can ah ? :3
Sampin Vs. Pensil box
A Werewolf Boy ^^
Cooking ~
Dreamm ~


Credits

Layout: Nana
Edited by : ❣ Syra ❣


Flashback before Holiday Part 1
Sunday, 4 August 2013 @ 01:00 | comment (0)


Assalamualikumm ~
sihat ? haha . lama tak update blog .
hari tu rasa nak update , tapi tak sempat .
huhu . hari ni Syra nak flashback balik .
seminggu yang lepas , hari rabu , ade kisah menarik .
haha . nak tau ape ? The couple is fight :3
haha . sape lagi kalau bukan Ami & Nadz 
segment paling best mase relief time BM .
dah lah cikgu masuk kelas kiteorang tu ,
cikgu yang suka bawak rotan . but , cikgu tu still sporting .
tak silap Syra , yaang masuk tu C.Shahrul kot .
haha . bantai je lahh .
C.Shahrul suruh buat karangan tentang
" Kelebihan dan Faedah Berpuasa "
ayat die lebih dari 250 p.p
banyak kott -..-
C.Shahrul cakap
"alang2 dah puase ni , kite buat lah karangan tentang puase "
respond semua orang " Alahhhh ~ Cikguuu ~ "
" Ahhh ! Takde2 . cikgu nak harini siap jugak "
pastu , salah satu geng budak annoying cakap
" Cikgu ! nak tulis guna ape ? Kertas ta dak "
" Gune je buke ape2 . buku BI ke buku PI ke . ape2 lah , janji buku tu ad kertas "
semua orang mengeluh .
Syra keluar kan buku komsas .
masa tengah buat karangan tu , MiMi's Couple tu bergaduh pulak .
cakap mata tak ori lah , moyang tua lah , banyak lagi .
padahal dua2 tu pakai spek tu . tiba2 cakap mata tak ori .
What The Heck ?
Syra & Izzah cuba untuk berhentikan pentengkaran tu , but ...
tak boleh -.-
Apelagi , Syra angkat tanggan and then cakap
" Cikgu ! Diorang berdua bergaduh , cikgu "
pastu , C.Shahrul punya respond baik punya .
" Cikgu dah cakap . Hal rumah tangga jangan bawak masuk ke sekolah "
haha . Syra & Izzah gelak2 .
diorang diam kejap . lepas beberapa minit tu , gaduh balik .
Syra angkat tangan and cakap
" Cikgu ! diorang gaduh lagi "
" Haishh . cikgu dah cakap , suami isteri tak baik gaduh . kang cikgu nikah kan lagi sekali kang "
 haha . tergelak kot bile denga respond C.Shahrul .
pastu diorang gaduh lagi .
" Heish ! hari isnin nanti , korang naik pelamin kat atas pentas  "
haha . diorang terus senyap .
lawak la dengan diorang .
pastu , hari khamis , last day .
bukan last day nak raya tu , minggu sebelum lagi .
Syra & Izzah main balas2 massage guna buku .
ni lah massagenye . Syra belak kiri , Izzah belah kanan .


Syra saje nak edit , ingat kan nampak . rupanya jadi macam ni xD
ni massage nya . Syra buat balik guna photoscape .


Nampak ? itu baru part 1 . nanti bila bukak sekolah , 
nak im dengan izzah lagi :3
huhhh . dah la , sampai sini je ceritanya .
nanti Syra buat part 2 pulak ye ?
Selamat Hari Raya
Assalamualikum ~